Gen ” bagare in seama „

Pornesc un „demers”  tutoror persoanelor care in ultimul timp se baga in viata mea doar pentru ca asa li sa urcat lor la cap sau pentru ca pur si simplu viata lor e prea monotona. Ok, si ce pot face? toti astia care ma corecteaza in tot ce fac si care ma critica doar pentru ca asa le arde lor, pana la urma nu te pune nimeni sa stai tu frumusel sa imi citesti mie blogul.

N-am sa ma schimb doar pentru ca asa isi doresc altii, nu vreau sa devin scriitoare sau mai stiu eu ce asa ca nu caut tot timpul sa ma corectez pentru ca asa vreti voi, acestia care va baga-ti aiurea si nu va da-ti seama ca nu aveti nici un rost aici. N-am spus nici o data ca am un talent foarte mare la scris sa ca fac postari excelente care trebuiesc premiate. Nu mi-am facut un jurnal blog ca toate fetele de 15 ani sau mai mult care scriu chestii din viata lor foarte mega extra interesanta gen ” Azi la scoala am primit un 4 cu felicitari, si am plecat acasa, stau si frec menta la rece” ; dezgust total.

Asa ca toti cei care se simt vizati si cei care imi vor doar raul stingetiva ca niste mucuri de tigari presate de un picior sau ca o frunza batuta de vant. N-am nevoie de oameni de genu…

Reclame

4 gânduri despre “Gen ” bagare in seama „

  1. nici eu nu scriu gramatical corect dar pana la urma folosesc ce limbaj vreau pt ca asa imi place …:)
    si nu vad asta ca pe o crima …

  2. atata timp cat te-ai nascut in tara asta si continui sa traiesti in ea, foloseste limba romana corect. Din punct de vedere lexic, gramatical, morfologic si asa mai departe, pentru ca altfel risti sa fii perceputa ca ignoranta ori agramata, iar asta e chiar trist.
    pe de alta parte daca nu-ti pasa cum te eticheteaza din jur, atunci felicitari, dar ma indoiesc ca acesta este cazul.

    • numi pasa de nimeni, folosesc limba romana exact cum vreau si cum simt nevoia sa o fac si mam saturat sa fiu trasa de mana ca fac greseli. toti gresim asa ca numi pasa cine imi comenteaza blogul sau scrisu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s