About

Am aparut pe lume undeva la mijlocul anului ’93 mai exact pe 1 August.

Am urmat studiile  Grupului Scolar „Petru Maior” Reghin, de unde zic eu ca am pornit cu pasi grabiti in viata.

Deocamdata fac liceul la Grupul Scolar „Ioan Bojor” Reghin la profilul Resurse naturale si Protectia Mediului specializare Tehnicean Agro-montan.

Adresa de e-mail :  addy.love1@yahoo.com

 

12 gânduri despre “About

  1. Să ştii că ai fi putut să te descrii în mai multe cuvinte fără a exista riscul să fie prea multe sau neinspirate ! :))

  2. Hey…Addy ma poti ajuta si pe mine cu ceva?? As dori sa stiu daca atunci cand ti-a venit comanda de la ELF a trebuit sa platesti un tva foarte mare?? As vrea sa imi comand si eu si as vrea sa stiu cam cat este tva-ul …tu cam cat ai platit?? Te rog sa imi raspunzi:):D Take care:*:* Multumesc:)

  3. Sa nu uiti de casuta Google Friend Connect + Facebook box! Astfel, ma pot conecta si eu la blog-ul tau!Mi-au placut video-urile tale pe youtube! Super, keep up the good work!

  4. Buna am 12 ani si ma cheama Bianca si eu tiam gasit pe YouTube videoclipele vreau si am stiu unde sa pun acest comentariu sper sa il gasesti stii sa faci bratarile prieteniei? Eu da stiu…Alta intrebare..cum imi pot personaliza jurnalul adica ce trebuie sa iau de materiale sa cumpar si de unde..alta intrebare :)) imi arati colectia ta de jurnale sau de coliere ce vrei uh ms pup papa 😡

  5. Salut Addy, te-am vazut pe youtube nu mi-au placut momentele in care clipurile se derulau rapid (sper sa nu fie de la pc-ul meu) in rest totul bine, felicitari pentru curaj!

    Acum o sa te provoc sa faci un clip in care sa-mi spui parerea ta despre baietii/barbatii din ziua de azi! Ce-ti place, ce nu, cum iti place, cum nu chestii din astea!

    Acum vad eu daca esti cu adevarat curajoasa!

  6. buna! sunt maria si locuiesc in bucuresti te-am vazut toate vedeoclipele de pe you tube si imi plac. daca ai putea sa-mi dai si mie te rog id-ul tau :* papa te puup

Lasă un comentariu